Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Πες τα χρυσοστομε....

Κάθε τρίτη βράδυ, αφού τελειώσει η εκπομπή του Λαζόπουλου, νιώθω επιτέλους κάποιος να έχει φωνάξει όλα αυτά, που και να τα φωνάξω, δεν θα με ακούσει κανείς από το σπίτι μου.
Έχω την αίσθηση ότι επιτέλους βρέθηκε κάποιος με πολύ έξυπνο τρόπο, να ξυπνήσει και πάλι τους κοιμισμένους νεοέλληνες!!!
Με εύστοχο τρόπο περνάει νοήματα και αξίες που έχουμε ξεχάσει.
Εκεί που είσαι χαλαρός και γελάς , βλέποντας τον, να σατιρίζει κάθε είδους τηλεοπτικό μαϊντανό, την επόμενη στιγμή , σου θυμίζει γιατί πρέπει να υποστηρίξεις τις πορείες των φοιτητών.

Αυτό θεωρώ πως έχει την φοβερή επιτυχία, να ακουστεί και στα αυτιά αυτού που "αδιαφορεί" για τα πολιτικά , βλέπει ειδήσεις στο σταρ και αν ήταν μια εκπομπή καθαρά με πολιτική σάτιρα, θα τον άφηνε αδιάφορο.
Είναι φορές που αισθάνομαι την εμμονή του με κάποια πρόσωπα ή με κάποια κόμματα, όπως το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με αυτό με βρίσκει εντελώς σύμφωνη!!!
Δεν μπορεί να μας μειώνει την νοημοσύνη μας το ΠΑΣΟΚ και να μην μιλάει κανείς.
20 χρόνια κυβέρνηση.....γεννήθηκα επί ΠΑΣΟΚ και έκανα παιδία επί ΠΑΣΟΚ...(αν είναι δυνατόν).
Αλλοτρίωσε συνειδήσεις , ξεφτίλισε θεσμούς, ξεπούλησε αξίες, φόρτωσε τις δημόσιες υπηρεσίες με άχρηστους υπαλλήλους, μόνο και μόνο επειδή ήταν οπαδοί του και ποσά άλλα που δεν έχει νόημα να γραφτούν γιατί θα βγει ένα τεράστιο κείμενο. Και είμαι σιγουρη πως ολοι τα ξέρουμε.
Και τώρα το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί για ΟΛΑ την τωρινή, πραγματικά άθλια κυβέρνηση?? (μην μας περάσουν και για Νεοδημοκρατες).
Τουλάχιστον δηλώνουν δεξιοί, ξέρω ότι είναι "εχθροί" μου. Δεν χρησιμοποιούν για δούρειο ίππο την λέξη σοσιαλιστικό.
Γιατί μην τρελαθούμε κυρία μου,(όπως λέει και ο Λάκης). Εσύ έχεις καταλάβει καμία διαφορά στην Ελλάδα του Πασοκ και στην Ελλάδα της ΝΔ??
Προσωπικά ΚΑΜΙΑ!
....Ο Αντρέας Παπανδρέου για μια ψήφο δεν μπήκε φυλακή .....μα πως τα ξεχνάμε αυτά ??
Και όπως έλεγε και ο Κουτσουγιωργας στην αντίστοιχη δίκη "Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε"
Μόνο που τώρα ισχύει για το ίδιο το πασοκ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: